Srbija važi za malu zemlju koja ima veoma dobar startap ekosistem i prema najnovijim istraživanjima nalazi se na najvažnijoj svetskoj startap mapi. Ipak, ukoliko tek pokrećete biznis i ulazite u preduzetnićke vode, veoma je bitno da pronađete kako finansijsku, tako i nefinansijsku podršku. Sve to predstavlja veliki izazov u današnje vreme, te je samim tim od velike važnosti da pronađete različite izvore znanja i finansiranja.

Ako ste startap, malo ili srednje preduzeće, istraživač ili inovator i želite da se razvijate uz pomoć velikih kompanija iz Evrope, a samim tim i da sarađujete sa njima? Novi projekat koji je počeo u januaru ove godine pod nazivom STARTUP3 će vam to omogućiti, a ako želite da saznate više o samom projektu i koje mogućnosti nudi, priliku za to ćete imati 16. marta u Think Innovative Hub-u u Nišu.

STARTUP3 od februara ima otvoren javni poziv za sve zainteresovane inovatore da se prijave i budu deo internacionalnog biznis akceleratorskog programa. Pored toga, oni koji prođu samu evaluaciju, imaće direktan pristup investitorima i korporacijama koje su uključene u projekat.

Nastavljamo da se razvijamo, učimo od većih kompanija i uvek inoviramo. Projekti kao što je STARTUP3 mogu da nam pomognu na tom putu i više nego što nam se čini na prvi pogled.

Dođite da saznate nešto novo i obavezno spremite pitanja. Tema o kojoj ćemo pričati su prilike za razvijanje startapa i malih i srednjih preduzeća koje postoje u okviru projekata finansiranih pod strane EU, kako ih iskoristiti na najbolji način i kako doći do saradnje sa velikim kompanijama. Spremite pitanja i vidimo se u Think Innovative Hub-u 16.marta u 18 časova!