Vi ste startup, malo/srednje preduzeće, istraživač ili inovator i želite da se razvijate uz pomoć velikih kompanija iz Evrope, a samim tim i da sarađujete sa njima? Novi projekat koji počinje u januaru 2020. godine pod nazivom STARTUP3 će vam to omogućiti, a ako želite da saznate više o samom projektu i koje mogućnosti nudi, priliku za to ćete imati 16. januara u Poslovnom Inkubatoru u Novom Sadu.

U okviru samog događaja će se organizovati panel diskusija pod nazivom “TECH DEEP DIVE: STARTUP YOUR IDEA”. Učesnici panela biće predstavnici projekta, Evropske komisije, ICT Hub-a iz Beograda, kao i predstavnici kompanija koje će biti deo projekta, dok će moderatorka panela biti Ivana Sabo iz Poslovnog Inkubatora Novi Sad.

Pored predstavljanja samog akceleratora, čućete nešto više o našem lokalnom startap ekosistemu, prilikama i izazovima koji nam predstoje u narednom periodu. Nastavljamo da se razvijamo, učimo od većih kompanija i uvek inoviramo. Projekti kao što je STARTUP3 mogu da nam pomognu na tom putu i više nego što nam se čini na prvi pogled.

Dođite da saznate nešto novo i obavezno nam se pridružite u diskusiji u okviru samog panela. Tema o kojoj ćemo pričati su prilike za razvijanje startapa i malih i srednjih preduzeća koje postoje u okviru projekata finansiranih od strane EU, kako ih iskoristiti na najbolji način i kako doći do saradnje sa velikim kompanijama. Spremite pitanja i vidimo se u Inkubatoru 16. januara u 18 časova.

Agenda događaja:

18:00 – Dobrodošlica

18:05 – Šta je STARTUP3?

18:15 – Panel diskusija, tema “TECH DEEP DIVE: STARTUP YOUR IDEA”

19:30 – 20:00 – Networking i koktel

Molimo sve zainteresovane da se prijave za učešće, kako bi dobili sve informacije na vreme!